Δαναη Μιχαλακη / ALEX SID & ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ - ΧΩΜΑ ΒΡΕΓΜΕΝΟ (07/2020) - Η δανάη μιχαλάκη η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως δρόσω στις άγριες μέλισσες, βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με αφορμή την εγκυμοσύνη της που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη.

Δαναη Μιχαλακη / ALEX SID & ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ - ΧΩΜΑ ΒΡΕΓΜΕΝΟ (07/2020) - Η δανάη μιχαλάκη η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως δρόσω στις άγριες μέλισσες, βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με αφορμή την εγκυμοσύνη της που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη.. Ο γιάννης κουκουράκης (κωνσταντής σεβαστός). Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει. Η δανάη μιχαλάκη, η αγαπημένη μας δρόσω από τις άγριες μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στην κατερίνα θεοδωροπούλου και στο ένθετο tv kous kous που κυκλοφορεί με τον ελεύθερο τύπο της. Η δανάη ήταν η τελευταία ηθοποιός που έκλεισε για το cast της ποια είναι η ηλικία της; Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς.

Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου μετά από μερικά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους και να παντρευτούν. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει. Το μυστήριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Η δανάη μιχαλάκη υποδύεται στις άγριες μέλισσες τη μικρότερη από τις αδερφές ταμίρη. Η νεαρή ηθοποιός, που μας συστήθηκε τηλεοπτικά ως δρόσω στην.

Paparazzi! Δανάη Μιχαλάκη- Γιώργος Παπαγεωργίου: Πιο ...
Paparazzi! Δανάη Μιχαλάκη- Γιώργος Παπαγεωργίου: Πιο ... from image.fthis.gr
Μαρία κίτσου έλλη τρίγγου δανάη μιχαλάκη κατερίνα διδασκάλου λεωνίδας κακούρης γιάννης στάνκογλου κάτια δανδουλάκη παύλος ορκόπουλος δημήτρης γκοτσόπουλος βασίλης μπισμπίκης. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;» είπε με χιούμορ η δανάη μιχαλάκη. Η δανάη ήταν η τελευταία ηθοποιός που έκλεισε για το cast της ποια είναι η ηλικία της; Η νέα δραματική σειρά εποχής του αντ1, «άγριες μέλισσες» ήρθε στο νέο του πρόγραμμα και κατάφερε να καθηλώσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο τους τηλεθεατές. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς. Ο λόγος για τον γιώργο παπαγεωργίου και τη δανάη μιχαλάκη οι οποίοι είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος.

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει.

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της «δρόσως» από τις άγριες μέλισσες. Η δανάη μιχαλάκη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για την σειρά και την προσωπική της ζωή! Παντρεύεται αύριο η δανάη μιχαλάκη με τον γιώργο παπαγεωργίου. Δαναη μιχαλακη ο γιώργος #παπαγεωργίου εξομολογείται: Η δανάη μιχαλάκη, η αγαπημένη μας δρόσω από τις άγριες μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στην κατερίνα θεοδωροπούλου και στο ένθετο tv kous kous που κυκλοφορεί με τον ελεύθερο τύπο της. Ο γρηγόρης αρναούτογλου υποδέχθηκε στο the 2night show τη δανάη μιχαλάκη, τη δρόσω από τις άγριες μέλισσες, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η δανάη μιχαλάκη υποδύεται στις άγριες μέλισσες τη μικρότερη από τις αδερφές ταμίρη. Ο γιάννης κουκουράκης (κωνσταντής σεβαστός). Δανάη μιχαλάκη (δρόσω) και αμαλία καβάλη (μοδίστρα). Η δανάη ήταν η τελευταία ηθοποιός που έκλεισε για το cast της ποια είναι η ηλικία της; Η κατερίνα διδασκάλου με τη μαρία κίτσου. Η δρόσω σταμίρη (δανάη μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Η δανάη μιχαλάκη αγαπά πολύ το χορό και κυρίως το tango και τον περασμένο φλεβάρη, βρέθηκε στην παράσταση «tango in.

Παντρεύεται αύριο η δανάη μιχαλάκη με τον γιώργο παπαγεωργίου. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος. Η νέα δραματική σειρά εποχής του αντ1, «άγριες μέλισσες» ήρθε στο νέο του πρόγραμμα και κατάφερε να καθηλώσει μέσα σε ελάχιστο χρόνο τους τηλεθεατές. Η δανάη μιχαλάκη, ή αλλιώς η «δρόσω» από τις «άγριες μέλισσες», εξομολογείται πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Δαναη Μιχαλακη Instagram / Δανάη Μιχαλάκη: Έτσι ευχήθηκε ...
Δαναη Μιχαλακη Instagram / Δανάη Μιχαλάκη: Έτσι ευχήθηκε ... from znews.gr
Η δανάη μιχαλάκη, ή αλλιώς η «δρόσω» από τις «άγριες μέλισσες», εξομολογείται πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό», είπε η δανάη μιχαλάκη. Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 7. Παντρεύεται αύριο η δανάη μιχαλάκη με τον γιώργο παπαγεωργίου. Γιάννης στάνκογλου και λευτέρης χαρίτος. Δανάη μιχαλάκη (δρόσω) και αμαλία καβάλη (μοδίστρα). Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;» είπε με χιούμορ η δανάη μιχαλάκη. Πόσο χρονών είναι η δανάη μιχαλάκη;

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει.

Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου. Δε θα πιστεύεις πώς ήταν η δανάη μιχαλάκη με πολύ κοντά μαλλιά λίγα χρόνια πριν. Ο γιάννης κουκουράκης (κωνσταντής σεβαστός). Μαρία κίτσου έλλη τρίγγου δανάη μιχαλάκη κατερίνα διδασκάλου λεωνίδας κακούρης γιάννης στάνκογλου κάτια δανδουλάκη παύλος ορκόπουλος δημήτρης γκοτσόπουλος βασίλης μπισμπίκης. Γιάννης στάνκογλου και λευτέρης χαρίτος. Η δανάη μιχαλάκη, ή αλλιώς η «δρόσω» από τις «άγριες μέλισσες», εξομολογείται πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η δανάη μιχαλάκη υποδύεται στις άγριες μέλισσες τη μικρότερη από τις αδερφές ταμίρη. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου μετά από μερικά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους και να παντρευτούν. Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που ερμηνεύει. Ο λόγος για τον γιώργο παπαγεωργίου και τη δανάη μιχαλάκη οι οποίοι είναι ζευγάρι από το περασμένο καλοκαίρι. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό», είπε η δανάη μιχαλάκη. Δαναη μιχαλακη ο γιώργος #παπαγεωργίου εξομολογείται: Το μυστήριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος. Η δανάη μιχαλάκη, η αγαπημένη μας δρόσω από τις άγριες μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στην κατερίνα θεοδωροπούλου και στο ένθετο tv kous kous που κυκλοφορεί με τον ελεύθερο τύπο της. Ο γρηγόρης αρναούτογλου υποδέχθηκε στο the 2night show τη δανάη μιχαλάκη, τη δρόσω από τις άγριες μέλισσες, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;» είπε με χιούμορ η δανάη μιχαλάκη.

ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ | Marie Claire | Ό,τι έχει σημασία για τις ...
ΔΑΝΑΗ ΜΙΧΑΛΑΚΗ | Marie Claire | Ό,τι έχει σημασία για τις ... from www.marieclaire.gr
Δαναη μιχαλακη ο γιώργος #παπαγεωργίου εξομολογείται: Ο γιάννης κουκουράκης (κωνσταντής σεβαστός). Η δανάη μιχαλάκη, η αγαπημένη μας δρόσω από τις άγριες μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στην κατερίνα θεοδωροπούλου και στο ένθετο tv kous kous που κυκλοφορεί με τον ελεύθερο τύπο της. Η κατερίνα διδασκάλου με τη μαρία κίτσου. Η δανάη μιχαλάκη, ή αλλιώς η «δρόσω» από τις «άγριες μέλισσες», εξομολογείται πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική. Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της «δρόσως» από τις άγριες μέλισσες. Στα πρώτα επεισόδια της σειράς η δρόσω ήταν η αφορμή για τον φόνο του στέργιου καθώς πήγε να τη βιάσει. Ο γρηγόρης αρναούτογλου υποδέχθηκε στο the 2night show τη δανάη μιχαλάκη, τη δρόσω από τις άγριες μέλισσες, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η δανάη μιχαλάκη η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως δρόσω στις άγριες μέλισσες, βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με αφορμή την εγκυμοσύνη της που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη.

Δε θα πιστεύεις πώς ήταν η δανάη μιχαλάκη με πολύ κοντά μαλλιά λίγα χρόνια πριν. Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 7. Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που ερμηνεύει. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Η δρόσω σταμίρη (δανάη μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος. Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δρόσως στην τηλεοπτική σειρά άγριες μέλισσες που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν. Η δανάη ήταν η τελευταία ηθοποιός που έκλεισε για το cast της ποια είναι η ηλικία της; Παντρεύονται το καλοκαίρι και δες τι. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου μετά από μερικά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους και να παντρευτούν. Ο γιάννης κουκουράκης (κωνσταντής σεβαστός). Δαναη μιχαλακη ο γιώργος #παπαγεωργίου εξομολογείται: